BURGERY Z PALUSZKAMI RYBNYMI

Fajna kanapka. Nieskomplikowana. Można serwować na ciepło lub na zimno. Szybko się ją robi i dobrze smakuje.


 

hamburger


SKŁADNIKI :

  • bułki – 4 sztuki
  • paluszki rybne – 12 sztuk
  • ser żółty – 4 plasterki
  • ogórek konserwowy – 2 sztuki
  • sos tatarski
  • sałata – 4 listki
  • olej – do przesmażenia paluszków rybnych

 

PRZYGOTOWANIE :

Paluszki rybne usmażyć na patelni. Bułki przekroić i podgrzać w piekarniku. Wystarczy 5 minut w temperaturze 200º. Gdy bułki będą gotowe, wystarczy posmarować je sosem tatarskim, dodać listek sałaty i ułożyć po 3 paluszki rybne. Ogórek konserwowy pokroić w cienkie paski i położyć na górę wraz z żółtym serem. Położyć drugą połówkę bułki i fishburger gotowy 🙂

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s